Zonnenberg Makelaardij

Woning Waarde Weken

De Landelijke Open Huizen Dag staat weer voor de deur. Op 6 april heb je bij veel woningen van 11:00 tot 15:00 uur de mogelijkheid om vrijblijvend en zonder afspraak binnen te kijken. Heel fijn dus, als je meerdere woningen op het oog hebt of je op een laagdrempelige wijze wilt oriënteren. Wil je een afspraak maken? Dan ontvang je ook nog eens gratis ons welkomstcadeau!

Zonnenbergmakelaardij.nl Woning Waarde Weken
Woningwaardeweken
Woning Waarde Weken

Van 2 tot 15 april

Wij kunnen ons voorstellen, dat je misschien wel plannen hebt om te gaan kijken en je ter voorbereiding nieuwsgierig bent naar de waarde van je eigen woning of dat je graag wilt weten wat je aan hypotheek zou kunnen lenen. Tijdens de Woning Waarde Weken kun je van 2 tot 15 april daarom gratis en vrijblijvend een afspraak maken! Je ontvangt bij het maken van een afspraak ook nog eens ons gratis welkomstcadeau!

Zonnenberg Makelaardij

Onze makelaars bij jou op bezoek

Onze makelaars komen tijdens de gratis Woning Waarde Weken vrijblijvend bij je thuis voor advies en geven je een actuele marktwaarde van je woning, zodat je een helder beeld hebt van je mogelijkheden. Hierbij houden we onder andere rekening met de actuele prijsontwikkeling, trends en de marktsituatie in jouw buurt. Zo ben jij klaar voor de volgende stap. Als het gewenst is, kan er ook een hypotheekadviesgesprek worden ingepland met onze onafhankelijke hypotheekadviseur Jimmy Spelbos

Woning Waarde Weken

Afspraak maken?

Stap 1: Vul via onderstaande knop het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen of bel naar 0318 – 55 96 00 o.v.v. de Woning Waarde Weken.

Stap 2: De afspraak is ingepland en wij gaan ons voorbereiden op de afspraak. Zo gaan wij onder andere op zoek naar informatie over jouw woning, kijken we naar de marktsituatie in jouw buurt en de actuele prijsontwikkeling.

Stap 3: Een van onze makelaars komt bij je langs op het afgesproken tijdstip om samen met jou, jouw woning te bekijken en je wensen te bespreken en advies te geven. Voor de afspraak nemen we ruim de tijd. Desgewenst kan er ook een hypotheekgesprek worden ingepland, zodat je een duidelijk beeld hebt van je mogelijkheden voordat je gaat kijken.

Wil je een afspraak maken? Dan ontvang je ook nog eens gratis ons welkomstcadeau!

Kennismaken
Zonnenberg Makelaardij kennismaken
Funda Zonnenberg Makerlaardij

Gemiddelde cijfer

9,2

Op basis van 279 beoordelingen

46
Zoekers

in verkoop / huur

815
Zoekers

Opzoek naar een woning

Blog

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.