Zonnenberg Makelaardij

Woning verkopen

Wat moet ik allemaal uitzoeken voordat ik mijn huis te koop zet? Waar moet ik op letten tijdens een bezichtiging? Wanneer ben ik in onderhandeling? Bij de verkoop van je woning komen tal van uiteenlopende vragen in je op. Daarom begeleiden wij je van begin tot eind bij de verkoop van een woning, zodat je uiteindelijk met een goed gevoel de deur van je woning achter je sluit!

Ga je een woning verkopen of aankopen en wil je de waarde weten? Klik hier voor een Gratis waardebepaling.

Woning verkopen

Het verkoopproces

Wat kun je van ons verwachten in het verkoopproces?

  • Gratis en vrijblijvende waardebepaling;
  • Presentatie van je woning in verkoopbrochures, flyers en op verschillende woonwebsites ( o.a. Funda.nl en Zonnenbergmakelaardij.nl) aan de hand van professionele foto’s en verkoopteksten;
  • Activiteit en innovatie op het gebied van Social Media. Door het inzetten van de juiste middelen proberen we op allerlei manieren de juiste doelgroep voor je woning te bereiken;
  • Een verkoopstrategie gebaseerd op jouw wensen en onze kijk op de huidige markt;
  • Uitgebreid rondleiden van potentiële kopers;
  • Actieve ondersteuning bij het voeren van onderhandelingen;
  • Opstellen van de koopakte;
  • Eindinspectie op de transportdatum in de woning;
  • Begeleiding eigendomsoverdracht bij de notaris.

Kies je voor Zonnenberg Makelaardij als verkopend makelaar in Rhenen, Veenendaal of omgeving, dan kies je voor een makelaar met enthousiasme en passie voor het vak! Je kunt van ons een persoonlijke service, jarenlange marktexpertise en ervaring en service op maat in een unieke en exclusieve vorm verwachten!

Waarom stille verkoop?

Stille verkoop van je woning

Wil je je woning verkopen zonder deze in de publiciteit te brengen? Dan kan dat natuurlijk ook! Wij bieden je de unieke service van een ‘stille verkoop’ waarbij jouw woning alleen met algemene gegevens gepresenteerd wordt. Heb je vragen over deze manier van verkopen? Wij helpen je graag verder.

Jouw woning op social media

Social Media is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Het is een verzamelnaam voor verschillende media en wordt binnen de makelaardij met name ingezet voor naamsbekendheid (linkbuilding) en om het woningaanbod te presenteren. De perfecte tool om een grote doelgroep te bereiken, zonder dat men bewust en/of actief op zoek is naar een woning. Wij zetten Social Media al jaren in en zien met name stijgende lijnen binnen onze Facebook en Linkedin pagina. Maar ook op Instagram zijn wij meer dan actief. Het is onze taak om de perfecte mix te maken tussen deze 3 kanalen. Wij zetten alles op alles voor een doelgericht eindresultaat!

Uw woning op social media?

Hoe kunnen we je helpen?

"*" geeft vereiste velden aan

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.