Zonnenberg Makelaardij

Planontwikkeling

Een huis kopen dat nog gebouwd moet worden? Daar komt vaak meer bij kijken dan van tevoren wordt ingeschat. Het is dan prettig als je wordt bijgestaan door professionals met ervaring! Zonnenberg Makelaardij denkt met je mee en adviseert in het ontwikkelingsproces.

Planontwikkeling Zonnenberg Makelaardij
Planontwikkeling

Meer weten over Planontwikkeling?

Bij Zonnenberg Makelaardij hebben we uitgebreide ervaring met nieuwbouwprojecten. Wistik Zonnenberg en Jordy van Kreel zijn onze professionals op het gebied van nieuwbouwprojecten. Neem nu contact met hen op en plan vrijblijvend een afspraak in.

Herontwikkeling

Heb je een kavel gekocht en wil je hier je droomhuis op laten bouwen? Voor veel mensen is dit een ‘once in a lifetime experience’ waarbij hulp van professionals absoluut vereist is. Bij Zonnenberg Makelaardij hebben we uitgebreide ervaring met het realiseren van een dergelijke droom. Van ontwerp tot oplevering kunnen we je begeleiden en precies vertellen waar je op moet letten om niet alleen het droomhuis te krijgen wat je voor ogen hebt, maar ook binnen de tijd en het budget dat je tot je beschikking hebt. Neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers om meer te weten te komen over onze aanpak.

Herontwikkeling Zonnenberg Makelaardij

Hoe kunnen we je helpen?

"*" geeft vereiste velden aan

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.