Zonnenberg Makelaardij

Exclusieve woning verkopen

Of het nu om een woning verkopen of kopen gaat, in het hogere segment, wij denken met u mee. Vaak komt er namelijk meer bij kijken dan van tevoren gedacht. Niet iedere opdrachtgever wil ruchtbaarheid geven aan zijn of haar te (ver)kopen object. Regelmatig adviseren wij dan ook om de verkoop op de achtergrond te houden. Als het gaat om exclusieve woningen, hebben wij inmiddels een interessante portefeuille opgebouwd.

Ga je een woning verkopen of aankopen en wil je de waarde weten? Klik hier voor een Gratis waardebepaling.

Zonnenberg Exclusief wonen
Maatwerk aanpak

Maatwerk aanpak

Voor het verkopen van exclusieve huizen voeren wij een apart label: Zonnenberg-exclusief genaamd. Een ander bord in de tuin, een aparte website, een opvallende social media-uitingen en een marketingstrategie voeren hierbij de boventoon. Wij begrijpen dat tijd kostbaar is en dat u uw woning liever gericht wilt openstellen aan potentiële kopers. Voor u als koper geldt hetzelfde. Daarom besteden wij in het voortraject ruim aandacht aan onze klanten, zodat specifieke woonwensen van tevoren bekend zijn. Bezichtigingen kunnen hierdoor gerichter plaatsvinden.

Netwerk

Zonnenberg Makelaardij heeft door haar jarenlange ervaring een uitgebreid netwerk. Specifieke woonwensen zijn bij de makelaars in kaart gebracht, potentiële zoekers zijn vaak al bekend en mogelijk te koop komende huizen in het vizier. Matches worden hierdoor vaak achter de schermen al door de makelaars gemaakt. Bent u benieuwd wat Zonnenberg-Exclusief voor u zou kunnen betekenen? Neem dan een kijkje op de website van Zonnenberg-Exclusief.

Zonnenberg Exclusief

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.