Geschiedenis

Makelaar sinds 2004

Toen zich in 2004 de kans voor deed om een eigen onderneming te starten, pakte Wistik Zonnenberg die vol enthousiasme aan. In de jaren die volgden is Zonnenberg Makelaardij uitgegroeid tot één van de grotere spelers in de ‘Veense’ woningmarkt en haar omgeving.

Zonnenberg Makelaardij pand
Geschiedenis Zonnenberg Makelaardij

Het begin

“Ik was 27 toen ik op een dag door mijn toenmalige werkgever de vraag kreeg of ik de portefeuille met personeel wilde overnemen. Ik werkte al enkele jaren met veel plezier in de makelaardij maar éigenaar worden van een makelaardij op deze leeftijd was voor mij een sprong in het diepe. Na een snelle beslissing heb ik mijzelf in mei 2004 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en openende ik in juni de deuren van Zonnenberg Makelaardij aan de Kerkewijk 108.”

De jaren die volgden

“Met een goed ingespeeld team om mij heen hebben we de eerste jaren op volle kracht gewerkt. Door gedrevenheid en passie voor het vak is er een stabiel bedrijf neergezet waar we tot op de dag van vandaag nog steeds op varen. Het fundament is gelegd. Terugkijkend ben ik dankbaar dat wat wij vandaag de dag zijn, wij destijds met ons kleine team (1 secretaresse en 4 stagiaires ) uit hebben gedragen, wat wij nog steeds doen. Een open makelaarskantoor zijn voor iedereen, waar de mens centraal staat ongeacht of je nu verkoper of koper bent.”

De conjunctuur gevoelige woningmarkt

“De jaren die volgden waren niet allemaal even gemakkelijk. De crisis heeft zijn weerslag gehad op vele particulieren, bedrijfstakken en zo ook op de makelaardij. Door enthousiasme, gedrevenheid, passie voor het vak en open staan voor innovatie hebben deze jaren geen negatieve weerslag gehad op de ondernemingszin. We zijn juist gaan digitaliseren, hebben ons verdiept in de nieuwste presentatietechnieken, een gedaantewisseling ondergaan qua huisstijl én zijn in de trein gesprongen van Social Media”.

Woningmarkt

Vooruitblik

“Terugkijkend naar toen alles voor mij begon ben ik trots op het punt waar we nu staan. Met 3 kantoren; één in Veenendaal, Rhenen (2017) en Ede (april 2021), is de droom om een stabiel bedrijf met regionale functie neer te zetten, uitgekomen. We hebben met ons ijzersterke team naam gemaakt. Klanten komen specifiek naar ons toe en weten ons te vinden voor verkoop, aankoop en advies. We blijven er met z’n allen een feestje van maken met een gezonde dosis gedrevenheid en oog voor de klant! We zien de toekomst van Zonnenberg Makelaardij met veel enthousiasme tegemoet!”

Gratis waardebepaling Zonnenberg Makelaardij
Geschiedenis Zonnenberg Makelaardij

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.