Zonnenberg Makelaardij

Woning verkopen in Ede

Wil je een woning verkopen in Ede of omgeving? Dat kan op verschillende manieren. Je kunt natuurlijk zelf een woning verkopen, maar wanneer je de verkoop uitbesteedt aan Zonnenberg Makelaardij kies je voor een professionele partij die je ontzorgt en begeleidt in het gehele verkoopproces.

Woning verkopen Ede
Verkoopmakelaar Ede
Zonnenberg Makelaardij

Verkoopmakelaar Ede

Bij het verkopen van een woning komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Wij vertellen je graag wat je allemaal moet uitzoeken voordat je een huis te koop zet in Ede of omgeving. We vertellen bijvoorbeeld waar je op moet letten tijdens een bezichtiging en hoe je het beste kunt onderhandelen met de kopende partij. We kunnen je ook adviseren over een goede vraagprijs, helpen met professionele foto’s en nog veel meer. Alles om ervoor te zorgen dat je uiteindelijk met een goed gevoel de deur van je oude woning afsluit.

Het verkoopproces

Hoe gaat het verkoopproces in zijn werk? We vertellen je graag meer over ons verkoopproces en de verkoopkosten:

  1. Gratis en vrijblijvende waardebepaling: Wanneer je een woning wilt verkopen in Ede, zal je eerst de waarde van de huidige woning moeten bepalen. Een goed en passend advies is essentieel in de huidige woningmarkt en daarvoor komen we graag vrijblijvend bij je langs. Tijdens een eventueel vervolggesprek brengen we je wensen in kaart en stemmen we de marktwaarde en de vraagprijs op elkaar af. We maken daarbij een reële inschatting van de verkoopkansen van de woning. Met name de grootte, de ligging, de afwerking en de bouwkundige staat spelen een rol bij vaststelling van de waarde.
  1. Promotie van de verkoop in Ede: Wij presenteren je woning in verkoopbrochures, op flyers en op verschillende woonwebsites zoals Funda.nl en Zonnenbergmakelaardij.nl. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat er professionele foto’s worden gemaakt van je woning in Ede en zorgen we voor de juiste verkoopteksten.
  1. Social media: Social media horen tegenwoordig ook absoluut bij het verkoopproces. Door het actueel en slim inzetten van een combinatie van o.a. Facebook, Instagram en LinkedIn proberen we op allerlei manieren de juiste doelgroep voor je woning in Ede te bereiken, waarbij we de naamsbekendheid optimaliseren.
  1. Rondleiding: Wanneer we aanvragen krijgen voor een bezichtiging, zorgen we ervoor dat potentiële kopers een uitgebreide rondleiding krijgen, zodat ze een goed beeld krijgen van je woning.
  1. Onderhandeling: Wij bieden actieve ondersteuning bij het voeren van de onderhandelingen tussen de verkopende partij en de kopende partij.
  1. Opstellen van de koopakte: Het opstellen van een juridisch waterdichte koopactie is een essentieel onderdeel dat ook door ons wordt uitgevoerd.
  1. Inspectie: We verzorgen de eindinspectie op de transportdatum in de woning.
  1. Notaris: We begeleiden het proces tot in de puntjes tijdens de eigendomsoverdracht bij de notaris.
Zonnenberg Makelaardij

Stille verkoop woning Ede

Je kunt er voor kiezen om je woning te verkopen zonder dat er publiciteit aan wordt gegeven, de zogenaamde ‘stille verkoop’. Hierbij presenteren we je woning alleen met algemene gegevens.

Stille verkoop Ede
Woning verkopen Ede makelaar

Zonnenberg Makelaardij

Kies je voor Zonnenberg Makelaardij als verkopend makelaar in Ede, dan kies je voor een verkoopmakelaar met enthousiasme en passie voor het vak. Bij ons ontvang je een persoonlijke service, hebben we marktexpertise, veel ervaring en kun je service op maat verwachten.

Maak kennis

Ontmoet onze makelaars en maak vrijblijvend kennis met de woningexperts van Zonnenberg Makelaardij. Neem contact op, maak een afspraak en kom langs. Onze makelaars horen graag wat je woonwensen zijn en wat we voor je kunnen betekenen.

Kennismaken
Zonnenberg Makelaardij kennismaken

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.