Geschreven op 13 december 2023

Erasmusstraat 147, Veenendaal

“Vastgehouden aan de bodemprijs en een goede aanwas van kijkers. Zeer flexibel en overtuigend hoe en waarom te verkopen.”

Cijfer: 10

Review Erasmusstraat 147, Veenendaal
Review Zuiderkruis 264, Veenendaal
Geschreven op 22 november 2023

Zuiderkruis 264, Veenendaal

“Meteen goede klik met Jordy! Heel deskundig, duidelijk, open, realistisch, en makkelijker bereikbaar!”

Cijfer: 10

Geschreven op 2 november 2023

Faunalaan 63, Veenendaal

“In een persoon”lijk gesprek duidelijk aangegeven wat onze wensen waren en dit resulteerde in een prettige samenwerking met vlot resultaat. Bedankt!”

Cijfer: 9,0

Review Rhenendael 114 te Rhenen
Geschreven op 31 oktober 2023

Rhenendael 114, Rhenen

“Deze makelaar heeft uitstekende kennis van de markt en de communicatie verliep goed, ondanks de zomervakantie-periode.”

Cijfer: 8,5

Geschreven op 9 oktober 2023

Munnikenweg 133, Veenendaal

“Contact met de makelaar was heel prettig, korte lijnen en neemt regelmatis contact op over de vorderingen en eventuele aanpassingen om de verkoop van de woning te stimuleren.”

Cijfer: 9,0

Review Munnikenweg 133 te Veenendaal
Henri Dunantstraat 2, Veenendaal
Geschreven op 25 september 2023

Henri Dunantstraat 2

“Het contact was prettig, het liep allemaal vlot en het huis is snel verkocht voor een hele mooie prijs!”

Cijfer: 8,5

Geschreven op 12 september 2023

Van den Oosterkamperf 36

“Gerben is een fijne makelaar. Vol enthousiasme heeft hij de verkoop van onze woning op zich genomen . In samenwerking met de vriendelijke dames op kantoor is dit voor ons een prettige en persoonlijke ervaring geweest. We raden Zonnenberg dan ook zeker aan als makelaar.”

Cijfer: 10

Van den Oosterkamperf 36, Veenendaal
Wilhelminastraat 67, Veenendaal
Geschreven op 18 augustus 2023

Wilhelminastraat 67, Veenendaal.

“Zeer goede persoonlijke makelaarskantoor, TOP! Goede communicatie en kennis van de lokale huizen markt.”

Cijfer: 10

Geschreven op 31 juli 2023

Elizabeth van Pallaesstraat 8

“Fijne makelaar met duidelijke en professionele communicatie. Alles is gegaan zoals ik van tevoren had verwacht. Zeer proactief!”

Cijfer: 9,8

Elizabeth van Pallaesstraat 8, Veenendaal
Blekerij 1C, Veenendaal
Geschreven op 15 juni 2023

Blekerij 1C, Veenendaal

“Een fijne makelaar waar betrokken mensen werken. Ik heb mijn maisonnette 5 jaar gelden aangekocht met hulp van Zonnenberg. Dat hebben ze toen top gedaan en daarom nu de verkoop ook door hun laten doen. Dit is ook top gedaan!”

Cijfer: 10

Geschreven op 17 februari 2023

Spitsbergenweg 67, Veenendaal

“Wij zijn blij met het gehele traject van verkoop. Deskundig, professioneel en toegankelijk. Fijne samenwerking en duidelijke communicatie. Mochten we weer ons huis verkopen, zouden dat we weer doen bij Zonnenberg!”

Cijfer: 8,8

Review Spitsbergenweg 67, Veenendaal

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.