Zonnenberg Makelaardij

Woning verkopen Veenendaal

Wil je een woning verkopen in Veenendaal of omgeving? Dan kom je er al snel achter dat hier veel bij komt kijken. Het verkopen van een woning is voor de meeste mensen dan ook geen dagelijkse bezigheid. Bij Zonnenberg Makelaardij helpen we als professionals dan ook graag in het totale proces van de verkoop van je woning.

Wil je je woning verkopen in Veenendaal
Verkoopmakelaar Veenendaal
Zonnenberg Makelaardij

Verkoopmakelaar Veenendaal

Zonnenberg Makelaardij begeleidt je tijdens de verkoop van je huis in Veenendaal. We kennen de lokale situatie en weten precies wat de valkuilen zijn en hoe je voorkomt dat je voor onverwachte kosten of verrassingen komt te staan. Ook weten wij exact waar je op moet letten tijdens een bezichtiging en hoe je het beste de onderhandelingen met potentiële kopers aan kunt gaan.

Het verkoopproces

Wil je meer weten over hoe het verkopen van een huis in zijn werk gaat? Hieronder zetten we het gehele verkoopproces uiteen:

  1. Gratis en vrijblijvende waardebepaling: We brengen een vrijblijvend bezoek aan je woning in Veenendaal, waarbij we een goed en passend advies geven over de verkoop van je huis passend bij de actuele woningmarkt. Daarna stemmen we tijdens een eventueel vervolggesprek je wensen, de marktwaarde en de vraagprijs op elkaar af. Bij het vaststellen van de waarde van het huis zijn de grootte, de ligging, de afwerking en de bouwkundige staat van groot belang.
  1. Promotie van de verkoop in Veenendaal: Wij zullen je woning in verkoopbrochures, op flyers en op verschillende woonwebsites zoals Funda.nl en Zonnenbergmakelaardij.nl onder de aandacht brengen. Uiteraard maken wij professionele foto’s en 360 graden video’s van je woning in Veenendaal, inclusief wervende verkoopteksten.
  1. Social media: Door het plaatsen van advertenties op o.a. Facebook, Instagram en LinkedIn proberen we op verschillende social media platforms de juiste doelgroep voor je woning in Veenendaal te bereiken.
  1. Rondleiding: Het is de bedoeling dat potentiële kopers een juist beeld krijgen van je woning. Tijdens de bezichtigingen bieden wij potentiële kopers uitgebreide rondleidingen aan waardoor ze een goede indruk krijgen.
  1. Onderhandeling: Bij alle onderhandelingen tussen de kopende en de verkopende partij zijn wij actief aanwezig en bieden wij ondersteuning en begeleiding.
  1. Opstellen van de koopakte: Het opstellen van een juridisch waterdichte koopactie is een essentieel onderdeel dat ook door ons wordt uitgevoerd.
  1. Inspectie: Wij verzorgen uiteraard de eindinspectie op de transportdatum in de woning.
  1. Notaris: Het leggen van de juiste contacten met betrekking tot de eigendomsoverdracht bij de notaris is één van de belangrijke taken die wij ook verzorgen.
Zonnenberg Makelaardij

Stille verkoop Veenendaal

Wil je een woning verkopen zonder al te veel publiciteit, dan verzorgen wij ook ‘stille verkoop’. Daarbij zorgen we ervoor dat er alleen algemene gegevens beschikbaar komen van je woning.

Stille verkoop Veenendaal
Woning verkopen Veenendaal

Zonnenberg Makelaardij

Zonnenberg Makelaardij is een makelaar met veel enthousiasme en bevlogenheid. Zowel voor, tijdens als na de verkoop van je huis. Bij ons vind je persoonlijke service, jarenlange marktexpertise, ervaring en service op maat. Dus wil je je huis verkopen in Veenendaal? Kies dan voor Zonnenberg Makelaardij.

Maak kennis

Ontmoet onze makelaars en maak vrijblijvend kennis met de woningexperts van Zonnenberg Makelaardij. Neem contact op, maak een afspraak en kom langs. Onze makelaars horen graag wat je woonwensen zijn en wat we voor je kunnen betekenen.

Kennismaken
Zonnenberg Makelaardij kennismaken

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.