Zonnenberg Makelaardij

Wij staan voor u klaar!

Een makelaar gezocht? Dan is Zonnenberg Makelaardij de makelaar waar je zijn moet. Bij ons kun je terecht voor het kopen en verkopen van je huis. Doordat wij drie verschillende vestigingen hebben in Rhenen, Ede/Wageningen en Veenendaal, zitten wij altijd dichtbij je in de buurt. Neem contact met ons op als je direct een makelaar zoekt, zodat we je meteen met jouw woonwensen kunnen helpen.

Makelaar gezocht
Zonnenberg Makelaardij pand

Of je nou wilt kopen of verkopen wij helpen je verder. Met drie kantoren zijn we altijd dichtbij.

Ik wil kopen

Een huis vinden is een stuk makkelijker wanneer je wordt bijgestaan door de makelaars van Zonnenberg. Neem nu contact op.

Woning kopen

Ik wil verkopen

Wil je jouw huis verkopen? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak voor een gratis waardebepaling.

Woning verkopen
Huis kopen
Zonnenberg Makelaardij

Huis kopen

Een makelaar gezocht omdat je een huis wilt kopen? Het kan best lastig zijn om een mooi huis voor een goede prijs te vinden. Met Zonnenberg Makelaardij vergroot je meteen jouw kansen. Onze makelaars weten alles over de actuele woningmarkt en zijn snel op de hoogte als een woning in de verkoop gaat. Hierdoor kunnen we ook jou meteen op de hoogte brengen.

Zonnenberg Makelaardij

Woning verkopen?

Zoek je een makelaar, omdat je jouw woning wilt verkopen? Uiteraard wil je hier dan een goede prijs voor. En deze krijg je zeker als je de hulp van onze professionals inzet. Neem je contact op met ons makelaarsbureau, dan bieden wij optimale begeleiding gedurende de verkoop van jouw woning. Zo weet je zeker dat jouw woning snel en voor een mooie prijs verkocht wordt.

Woning verkopen

Greep uit onze diensten

Plan nu je afspraak in

Direct een makelaar gezocht om een nieuwe woning te kopen of je huidige woning verkopen voor de beste prijs? Ons ervaren en enthousiaste team van makelaars staat graag voor je klaar. Wil je direct jouw huis laten zien? Dan brengen wij graag een bezoek aan je huidige woning. Neem direct contact op met Zonnenberg Makelaardij voor een afspraak of bezoek onze vestiging in Ede/Wageningen, Veenendaal of Rhenen.

Plan nu je afspraak in makelaar gezocht liggend
Plan nu je afspraak in makelaar gezocht staand
Funda Zonnenberg Makerlaardij

Gemiddelde cijfer

9,3

Op basis van 279 beoordelingen

46
Zoekers

in verkoop / huur

815
Zoekers

Opzoek naar een woning

Blog

Tussenwoning kopen als starter met z’n tweeën biedt mogelijkheden

Tussenwoning kopen als starter met z’n tweeën biedt mogelijkheden

Jouw woningpresentatie top geregeld met onze handige tips!

Jouw woningpresentatie top geregeld met onze handige tips!

Een bouwkundige keuring; alles wat je moet weten

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.