Nieuwe Veenendaalseweg 51-13

3911 ME Rhenen € 638.000,- V.O.N.
Onder optie
4 Kamers (waarvan 3 slaapkamers)
128㎡ wonen
㎡ perceel

Beschrijving Nieuwe Veenendaalseweg 51-13

WONEN OP NIVEAU
EEN PLAN DAT AAN ALLE KANTEN KLOPT

Schrijf u in op de projectwebsite van NOUVEAU.

Nouveau komt aan de Nieuwe Veenendaalseweg in Rhenen, op de plek van het Gezondheidscentrum en de inmiddels gesloopte Gereformeerde Kerk. De locatie biedt volop ruimte en mogelijkheden voor de ontwikkeling van 38 hoogwaardige appartementen verdeeld over drie gebouwen, met op de begane grond van de gebouwen het nieuwe Gezondheidscentrum. Hier vindt u straks onder meer twee huisartspraktijken, een apotheek, een tandartspraktijk en een fysiotherapeut. In alle plannen is er bijzondere aandacht voor de architectuur met opvallende hellende daken, veel groen zoals een daktuin en een ondergrondse parkeergarage voor bezoekers aan het Gezondheidscentrum en bewoners van Nouveau. Hier woont u straks op niveau in een plan dat aan alle kanten klopt.

Wonen op niveau
Nouveau telt drie gebouwen. Ze liggen iets verhoogd, waardoor wonen op niveau een extra dimensie krijgt. De twee voorste blokken hebben drie woonlagen en het achterste blok twee woonlagen. Onder alle gebouwen komt op de begane grond het nieuwe Gezondheidscentrum. In het hart van het plan is veel ruimte voor groen met als extra een sfeervolle daktuin. Parkeren voor bewoners en bezoekers kan in de ondergrondse parkeergarage. De 38 appartementen variëren tussen de circa 50 en 170 m2. Van een heerlijk startersappartement tot een groots penthouse. De architectuur van de drie gebouwen is gelaagd en modern waarbij er gespeeld wordt met verschillende kleuren en materialen. Het meest kenmerkende zijn de hellende daken, die Nouveau een bijzondere uitstraling geven.

Duurzaam en energiezuinig
Wonen in een duurzame woning en een groene en biodiverse omgeving vormt het uitgangspunt bij Nouveau. Zo wordt uw appartement gasloos opgeleverd en wordt de verwarming en koeling verzorgd door een warmtepomp en zonnepanelen. Vloerverwarming, die per ruimte geregeld kan worden, staat garant voor een heerlijk binnenklimaat in elk jaargetijde. Het uitgangspunt is om de appartementen te laten voldoen aan de BENG-norm (Bijna Energie Neutraal Gebouw). Dit betekent dat u de energie die u nodig heeft vrijwel helemaal zelf opwekt. Goede isolatie en de toepassing van onder meer ledverlichting in de parkeergarage en gemeenschappelijke ruimtes zorgen ervoor dat u in Nouveau extra duurzaam én energiezuinig kunt wonen.

Centraal wonen in Rhenen
Rhenen ligt centraal in Nederland. Omgeven door het landschap van de Utrechtse Heuvelrug met aan de zuidkant de Neder-Rijn, die de stad extra karakter geeft. Het centrum is gezellig met volop winkels, fijne horecagelegenheden en fraaie bezienswaardigheden zoals de oude stadsmuur en de Cunerakerk. De binnenstad is levendig en grotere steden zoals Utrecht en Amersfoort zijn eenvoudig met de bus, de trein en de auto bereikbaar. Bent u meer een rustzoeker? Ook dan is Rhenen het ideale startpunt voor eindeloos genieten.

Heeft u interesse?
Wilt u wonen op niveau in Nouveau? Schrijft u zich dan in via de projectwebsite van Nouveau via www.nouveauwonen.nl. Maak zelf een account aan via deze website.

Heeft u een vraag?
Wilt u meer weten over het project, de appartementen en de mogelijkheden? Neem dan contact op met Zonnenberg Makelaardij; bel 0317 – 22 80 18 of mail naar ons kantoor.

N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde prijzen, gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Meer informatie

Kenmerken

Algemeen
Referentienummer 07481
Prijs € 638.000,- V.O.N.
Status Onder optie
Woonlagen & ruimtes
Aantal bouwlagen 1
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 1
Maten & cijfers
Bouwjaar 2024
Bouwperiode Na 2010
Woonoppervlakte 128 ㎡
Externe bergruimte 7 ㎡
Inhoud 384 m³
Energie & lasten
Isolatievormen
Muurisolatie
Spouwmuur
TripleGlazing
Verwarming
Vloerverwarming
HeatPump
CV ketel
Combiketel Nee
Faciliteiten
Parkeergelegenheid
CarPark
Heeft buitenzonwering? Ja
Heeft zonnepanelen? Ja
Reageer op woning

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.