Woningaanbod

Woning kopen Rhenen

Een woning kopen in Rhenen is eenvoudig met de behulp van Zonnenberg Makelaardij. Onze bevlogen makelaars zijn elke dag aan het werk om ervoor te zorgen dat ze op de hoogte zijn van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de woningmarkt in Rhenen. Of het nu gaat om de verkoop van een oude woning, een nieuwbouwproject of de herbestemming van een gebouw, wij zijn altijd als één van de eersten op de hoogte van alle nieuwtjes. We adviseren je graag, niet alleen over een nieuwe woning, je kunt bij ons ook terecht als je je oude woning wil verkopen.

Wil je advies over een eventuele nieuwe hypotheek? Ook daarvoor ben je bij Zonnenberg aan het juiste adres. We geven je graag gedegen financieel advies en indien je al op de woningmarkt zit, kun je door ons vrijblijvend je huidige woning laten taxeren. Zo heb je snel en eenvoudig inzichtelijk wat je budget is voor je nieuwe huis. Wanneer je dit eenmaal weet, kunnen we gaan selecteren op welke huizen binnen je budget passen en aansluiten bij je persoonlijke voorkeuren. Vanaf dat moment kunnen we gericht aan de slag. Als we woningen in onze portefeuille hebben die aansluiten bij al je wensen, plannen we een bezichtiging in en kun je zien en ervaren of de woning echt bij je past. Is dit het geval? Dan kunnen we je ook adviseren wat betreft een bouwtechnische keuring en het doen van een passend bod.

Binnenkort te koop Rhenen

Zit je elke dag op funda maar vis je toch steeds achter het net? Dan wordt het tijd om een makelaar in te schakelen. Door te kiezen voor een makelaar van Zonnenberg ben je als eerste op de hoogte en heb je de primeur welke huizen binnenkort in de verkoop komen in Rhenen. Dit komt door ons uitgebreide netwerk en de kennis van de woningmarkt. Als je als eerste op de hoogte bent, is het veel makkelijker om proactief toe te happen en een succesvol te bieden op een woning. Vanzelfsprekend adviseren onze makelaars je hierbij en daarnaast kun je bij ons ook terecht voor hypotheekadvies. Zo kom je goed beslagen ten ijs als je snel moet schakelen en moet reageren op een woning. Heb jij het beste bod? Dan kunnen we je eventueel ook helpen bij de verkoop van je oude woning.

Stille verkoop

Ben je al een tijdje op zoek naar een woning die voldoet aan je wensen? Maar is de zoektocht nog niet succesvol geweest? Dan is het de hoogste tijd om een makelaar van Zonnenberg in de arm te nemen! Door één van onze professionals in te schakelen, ben je niet alleen gegarandeerd van kennis en kunde: je krijgt ook meer huizen te zien die bij je passen dan wanneer je alleen actief bent op woning sites zoals funda. Onze makelaars weten namelijk ook welke huizen er in de stille verkoop staan.

Stille verkoop houdt in dat mensen hun huis willen verkopen zonder er al te veel ruchtbaarheid aan te geven. Huizen in de stille verkoop hebben geen bord in de tuin en staan niet op woning sites. Hoe weet je dan dat deze huizen te koop staan? Dat wordt onder makelaars verspreid en deze parels vind je dus alleen door een makelaar in te schakelen. De reden dat mensen hun huis in de stille verkoop zetten, is dat ze waarde hechten aan privacy en discretie. Geen onnodige pottenkijkers of mensen die alleen uit nieuwsgierigheid even een kijkje nemen. Door je huis in de stille verkoop te plaatsen, wordt er door makelaars gericht gezocht en is de kans dat een kijker ook echt interesse heeft vele malen groter. Hierdoor is de kans ook groter dat je als er een interessante woning in de stille verkoop voorbij komt, dit de woning is die je echt wil kopen in Rhenen.

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.