Bennekomsekade 6-*

Bennekom € 975.000,- K.K.
Beschikbaar
6 Kamers (waarvan 5 slaapkamers)
170㎡ wonen
4705㎡ perceel

Beschrijving Bennekomsekade 6-*

Landelijk wonen in optima forma! Bent u op zoek naar rust, ruimte en privacy in een groene omgeving en een blijvend vrij uitzicht op een natuurgebied met op de achtergrond de hanenkammen van de Utrechtse Heuvelrug?

De prachtige locatie bevindt zich in het buitengebied van Bennekom op een centraal punt tussen Veenendaal, Ede, Rhenen, Wageningen en Bennekom.

Indien u nieuwbouwplannen heeft, is deze locatie met woning uitermate geschikt voor u om uw nieuwe droomhuis te realiseren.

De grote schuur dient momenteel als opslag, garage, berging en een tijdelijk woonverblijf geschikt voor eventuele mantelzorg of iets dergelijks, uiteraard mits gebruik door de Gemeente Ede wordt toegestaan. Dit bijgebouw mag tot 200 m2 blijven staan vanaf de rooilijn van de woning en bijgebouw. Let op! Wanneer u de nieuwbouw woning verplaatst in het bouwvlak, dient het bijgebouw volledig te worden gesloopt, wel mag u weer een bijgebouw bouwen tot 200 m2, rekening houdende met de eisen van de Gemeente en de rooilijnen.

De grootte van het perceel is 4.705 m2 en er is een bouwblok op het perceel van 1.500 m2. U bent vrij om uw eigen woning te ontwerpen, mits u voldoet aan de eisen van de Gemeente. Er is geen architecten en aannemers verplichting op. De legeskosten zijn al betaald, 1 bijgebouw is al gesloopt en er is een schone grondverklaring.

Deze tekst is gebaseerd op het nieuwbouwplan zoals in de plattegronden te zien is. De nieuw te bouwen woning heeft een maximale inhoud van 660 m3 bovengronds en een woonoppervlakte tussen de ca. 180 m2 en ca. 200 m2. Het realiseren van een kelder is niet meegenomen in deze berekening.

Alle gegevens die zijn ingevuld over de woning, zijn gebaseerd op de huidige woning en situatie.

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Veenendaal.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Meer informatie

Kenmerken

Algemeen
Referentienummer 07312
Prijs € 975.000,- K.K.
Status Beschikbaar
Woonlagen & ruimtes
Aantal bouwlagen 2
Aantal slaapkamers 5
Aantal kamers 6
Aantal badkamers 1
Maten & cijfers
Bouwjaar 1980
Bouwperiode Tussen 1971 & 1980
Woonoppervlakte 170 ㎡
Overige inpandige ruimte 4 ㎡
Externe bergruimte 200 ㎡
Perceeloppervlakte 4705 ㎡
Inhoud 609 m³
Energie & lasten
Isolatievormen
Dakisolatie
Spouwmuur
PartialDubbel glas
Type dak Geveldak
Dakbedekking
Dakpannen
Verwarming
CV-ketel
Haard
Warm water
CV-ketel
CV ketel
CV ketel Atag combiketel
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2005
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Faciliteiten
Heeft dakraam? Ja
Heeft zonnepanelen? Ja
Tuin - 1
Type tuin Omliggende tuin
Is hoofdtuin? Ja
Kwaliteit Normaal
Afmeting x
Reageer op woning

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.