Zonnenberg Makelaardij

Koopwoningen Veenendaal

Ben je op zoek naar een koopwoning in Veenendaal? Of ben je benieuwd wat er binnenkort in de verkoop komt of wat er in de stille verkoop staat? Neem dan nu contact met ons op of bekijk hier het huidige woningaanbod in Veenendaal van Zonnenberg Makelaardij.

Koopwoningen Veenendaal

Uitgelichte woningen

Zoek een woning

Koopwoningen Veenendaal

Een koopwoning vinden in Veenendaal is tegenwoordig niet zo eenvoudig. De concurrentie is enorm en daarom helpen wij je graag bij het vinden van de ideale koopwoning. Zonnenberg Makelaardij biedt precies de ondersteuning die je zoekt en nodig hebt.

Woning kopen in Veenendaal
Wonen in Veenendaal

Over Veenendaal

De plaats Veenendaal in gevestigd in de provincie Utrecht en grenst tegen Gelderland aan. Veenendaal telt 67.381 inwoners en heeft een oppervlakte van 19,81 km². De gemeente heeft een stadse uitstaling en de levendigheid van een dorp. Houd je van het buitenleven en van ruimte? Dan kun je in Veenendaal de perfecte koopwoning vinden.

Algemeen

Veenendaal is centraal gelegen, je kunt de stad eenvoudig bereiken zowel per auto via de autosnelwegen als met het openbaar vervoer. Utrecht, Amersfoort en Arnhem liggen ongeveer 30 km van Veenendaal vandaan. Via de A12 vanuit Utrecht en Arnhem, en via de A15 vanuit Rhenen ben je snel midden in het centrum. Daarnaast heeft het openbaar vervoer goede verbindingen tussen Arnhem, Utrecht, Rhenen en Veenendaal. In de omgeving van Veenendaal is er van alles te beleven. Zo zijn er verschillende sportcentra, winkelcentra, een bioscoop, een bibliotheek en zelfs grote evenementenlocaties. Daarnaast kun je er even uitwaaien en genieten van de natuur. Veenendaal is omringd met meertjes, bossen en heuvels waar je naar hartenlust kunt fietsen en wandelen.

Onze makelaars in Veenendaal
Zonnenberg Makelaardij pand

Of je nou wilt kopen of verkopen wij helpen je verder. Met drie kantoren zijn we altijd dichtbij.

Ik wil kopen

Ben je op zoek naar een woning met eventueel bijpassende hypotheek? Neem contact met ons op. Onze makelaars helpen je graag verder.

Woning verkopen

Ik wil verkopen

Ben je op zoek naar hulp bij de verkoop van je woning? Maak een vrijblijvende afspraak en ontvang een gratis waardebepaling.

Woning verkopen

Actueel aanbod

Bij Zonnenberg Makelaardij vind je de meest recente koopwoningen in Veenendaal. In grote delen van Veenendaal worden er nieuwe woningen gebouwd. Het aanbod is gevarieerd en bestaat uit verschillende type woningen, zoals rijtjeshuizen en twee-onder-een-kapwoningen. Je kunt ook verschillende alleenstaande woningen vinden in Veenendaal.

Koopwoning Veenendaal
Woning kopen in Veenendaal

Zonnenberg Makelaardij

Zonnenberg Makelaardij helpt je graag met het zoeken naar een geschikte koopwoning in Veenendaal. We vertellen je waar je op moet letten tijdens het zoeken van een woning, regelen bezichtigingen en helpen eventueel bij de aankoop van een woning. Kunt je jouw droomwoning maar niet vinden in Veenendaal? Bekijk dan eens het aanbod in Ede en Rhenen. Je kunt je ook aanmelden voor onze nieuwsbrief. Dan houden we je op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen binnen de woningmarkt in Veenendaal, Ede, Rhenen en andere steden en dorpen in de omgeving.

Bij Zonnenberg Makelaardij werken alleen bevlogen makelaars. Wij verwelkomen je graag op ons kantoor om meer te horen over je woonwensen. Maak hier een afspraak met één van onze aankoopmakelaars of neem telefonisch contact met ons op.

Greep uit onze diensten

Maak kennis

Ontmoet onze makelaars en maak vrijblijvend kennis met de woningexperts van Zonnenberg Makelaardij. Neem contact op, maak een afspraak en kom langs. Onze makelaars horen graag wat je woonwensen zijn en wat we voor je kunnen betekenen.

Zonnenberg Makelaardij kennismaken
Zonnenberg Makelaardij kennismaken
Funda Zonnenberg Makerlaardij

Gemiddelde cijfer

9,2

Op basis van 279 beoordelingen

46
Zoekers

in verkoop / huur

815
Zoekers

Opzoek naar een woning

Blog

Je woning verkopen in de herfst? Met deze 7 tips creëer je de perfecte vibe!

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.