Zonnenberg Makelaardij

Koopwoningen Ede

Ben je op zoek naar een koopwoning in Ede, of ben je benieuwd wat er binnenkort in de verkoop komt? Bekijk dan meteen het huidige woningaanbod of neem contact met ons op. Ook voor woningen die in de stille verkoop staan kun je ons een bericht sturen. Bekijk hier het huidige woningaanbod in Ede van Zonnenberg Makelaardij.

Koopwoningen Ede

Uitgelichte woningen

Zoek een woning

Koopwoningen Ede

In Ede kan het lastig zijn om het perfecte huis te vinden. Er is veel aanbod, en er zijn veel concurrenten die een soortgelijk huis zoeken. Hierdoor is het handig om ondersteund te worden door Zonnenberg Makelaardij. Wij helpen je graag bij het vinden van het perfecte huis.

Woning kopen in Ede
Wonen in Ede

Over Ede

Ede ligt schuin naast Veenendaal en boven Wageningen in de provincie Utrecht. Ede heeft 78.010 inwoners en heeft een oppervlakte van 318,62 km². De stad kenmerkt zich door verschillende landschappen. Er zijn bossen, stuwwallen en zandverstuivingen. Ede is dus ideaal als je geniet van rust en natuur.

Algemeen

Ede ligt naast Veenendaal en heeft daarom een zeer centrale ligging. Met de auto, het openbaar vervoer of met de fiets is het centrum van Ede gemakkelijk te bereiken. Maar ook steden als Utrecht, Arnhem zijn goed bereikbaar. Met de auto ben je ongeveer 20 minuten onderweg naar Arnhem, en zo’n 45 naar Utrecht. Ede ligt aan de A12 en aan de A30. Via de A12 kom je gemakkelijk bij de A12 naar Utrecht en naar Arnhem. De A30 leidt je naar Barneveld, maar ook naar de A1 tussen Amsterdam en Almelo. Dankzij station Ede centrum en Ede-Wageningen is de verbinding met Amsterdam, Arnhem en Nijmegen heel eenvoudig. Door de ligging in een natuurgebied kun je in Ede genieten van bossen, heuvels en uitlopers van de Veluwe. Het centrum is bruisend en kenmerkt zich door verschillende kledingwinkels, supermarkten, restaurants en terrassen. Ook heeft Ede een grote bioscoop en een eigen ziekenhuis. Ook zijn er verschillende sportvelden, waardoor er een ruim aanbod in sporten is.

Onze makelaars in Ede
Zonnenberg Makelaardij pand

Of je nou wilt kopen of verkopen wij helpen je verder. Met drie kantoren zijn we altijd dichtbij.

Ik wil kopen

Ben je op zoek naar een woning met eventueel bijpassende hypotheek? Neem contact met ons op. Onze makelaars helpen je graag verder.

Woning verkopen

Ik wil verkopen

Ben je op zoek naar hulp bij de verkoop van je woning? Maak een vrijblijvende afspraak en ontvang een gratis waardebepaling.

Woning verkopen

Actueel aanbod

Zonnenberg Makelaardij heeft een gevarieerd aanbod aan koopwoningen in Ede. Er wordt in Ede veel gebouwd, waardoor het aanbod dus bestaat uit nieuwe én bestaande. Het huizenaanbod loopt uiteen van rijtjeshuizen tot twee-onder-een-kapwoningen. Ook zijn er meerdere appartementen, villa’s en vrijstaande huizen beschikbaar in Ede.

Actueel aanbod
Over Zonnenberg Makelaardij

Zonnenberg Makelaardij

Zonnenberg Makelaardij vindt graag samen met jou de ideale koopwoning in Ede. We helpen je met de lastige zaken tijdens het zoeken van een huis, regelen de bezichtigingen en kunnen assisteren met de aankoop van een woning. Lukt het niet om jouw ideale huis te vinden in Ede? Kijk dan ook eens naar het aanbod in Rhenen en Veenendaal. Ook kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief. Dan word je automatisch op de hoogte gehouden van alle trends en ontwikkelingen op de woningmarkt in Ede, Rhenen, Veenendaal en andere steden en dorpen in de omgeving. Zonnenberg Makelaardij beschikt over bekwame makelaars. Om beter te begrijpen wat je zoekt verwelkomen wij je graag op ons kantoor. Maak direct een afspraak met één van onze aankoopmakelaars of neem telefonisch contact met ons op.

Greep uit onze diensten

Maak kennis

Ontmoet onze makelaars en maak vrijblijvend kennis met de woningexperts van Zonnenberg Makelaardij. Neem contact op, maak een afspraak en kom langs. Onze makelaars horen graag wat je woonwensen zijn en wat we voor je kunnen betekenen.

Zonnenberg Makelaardij kennismaken
Zonnenberg Makelaardij kennismaken
Funda Zonnenberg Makerlaardij

Gemiddelde cijfer

9,2

Op basis van 279 beoordelingen

46
Zoekers

in verkoop / huur

815
Zoekers

Opzoek naar een woning

Blog

Je woning verkopen in de herfst? Met deze 7 tips creëer je de perfecte vibe!

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.