Een nieuw begin

Soms dwingen de omstandigheden je ertoe om wat sneller dan gedacht bepaalde woonkeuzes te maken. Ook hierin staan wij voor je klaar en proberen wij mee te denken om tot de beste oplossing te komen. Van één van onze opdrachtgevers kregen wij deze mooie referentie.

 

Zonnenberg, een makelaar met kennis van huizen en gevoel voor mensen 

Het is juli 2022. Een onverwachte gebeurtenis zet ons leven op de kop. De omstandigheden dwingen ons ertoe om snel allerlei zaken te regelen, waaronder een nieuwe woning. Wij brengen een onaangekondigd bezoek aan Makelaar Zonnenberg aan de Kerkewijk in Veenendaal. Ons doel is een afspraak in te plannen om te overleggen over de verkoop van onze woning en te bezien of een nieuwe woning in Veenendaal voor ons voorhanden is.

Tot onze verbazing worden we direct, na een uiterst vriendelijke ontvangst, door Wistik Zonnenberg in zijn kantoor genodigd en voor we het weten zijn we onder het genot van een kopje koffie in een goed gesprek gewikkeld. Opvallend is, naast de zakelijke bespreking over de verkoop van ons huis en de eventuele aankoop van een nieuwe woning, de betrokkenheid die Wistik Zonnenberg toont voor de ons overvallen situatie. De mens achter de makelaar zit bij ons aan tafel. Dat doet ons goed. Er wordt meegedacht en meegevoeld. Er worden spijkers met de spreekwoordelijke koppen geslagen, want twee dagen later staan we voor de woning die wel eens onze nieuwe toekomst in zal kunnen luiden.

Met in het achterhoofd onze wensen en met een bijzonder inlevingsvermogen heeft Wistik Zonnenberg ons door de nieuwe woning geleid. Ons wijzend op de voor-,

maar ook objectief en eerlijk op de eventuele nadelen van de woning voor onze situatie. Wij voelen een verbondenheid. Een gevoel dat nodig is om een grote verantwoorde aankoop te kunnen doen. We hebben, samen met Wistik Zonnenberg onze mogelijk nieuwe woning van voordeur tot achtertuin en van zolder tot kelder bekeken. We zijn meer dan enthousiast. Wistik merkt en voelt dat en komt in actie. Een paar weken later worden we gebeld op ons vakantieadres. Het is Wistik Zonnenberg. Ook hij is met vakantie, maar dat weerhoudt hem er niet van om ons toch te informeren over het feit dat wij de kopers zullen zijn van de door ons zo gewenste woning.

Inmiddels staat onze woning te koop. Bij Zonnenberg natuurlijk. Het verkoopbord in de tuin verraadt dat. Ook nu weer laten Wistik, Jordy en Gerben van Zonnenberg Makelaars zich niet onbetuigd. Bij de vele bezichtigingen is niets hen teveel. Ons huis, waar wij zoveel herinneringen aan hebben en zoveel jaren met plezier mochten wonen, wordt met dat gevoel en met deskundig advies aan de potentiële kopers onder de aandacht gebracht. Het huis wordt spoedig verkocht.

De keuze voor Zonnenberg Makelaardij heeft bijgedragen aan een nieuwe toekomst voor ons, aan nieuw perspectief. Dankzij Zonnenberg Makelaardij hebben wij over enkele weken ons droomhuis en zijn onze zorgen verleden tijd!

Dank Wistik, dank Jordy en Gerben, dank Zonnenberg Makelaardij! Van harte aanbevolen !! 

Een zeer tevreden koper/verkoper uit Veenendaal 

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.