Nieuwbouw in Veenendaal

Ben je op zoek naar nieuwbouw in Veenendaal? Bekijk dan het huidige aanbod nieuwbouwprojecten van Zonnenberg Makelaardij op de website. Naast nieuwbouw hebben wij als makelaar in Veenendaal, Rhenen en De Betuwe een diversiteit aan ‘bestaande’ nieuwbouwwoningen in de verkoop en ook voor huur kunt u op onze website kijken.

Nieuwbouw Veenendaal-Oost

Het is heerlijk wonen in Veenendaal-Oost. Wij praten over nieuwbouw in Veenendaal-Oost als het gaat om Buurtstede (het centrum van de wijk), De Veenderij (het meest zuidelijke deel van Veenendaal-Oost) en De Groene Grens.

De afgelopen jaren is er veel gebouwd en hebben zo’n ruim 1.126 huishoudens hun intrek in de wijk genomen. Niet alleen ligt de natuur naast uw deur, ook ervaart u direct de ruime opzet van de wijk, de kind vriendelijkheid en het ruime aanbod aan faciliteiten. Zo zijn alle voorzieningen voor uw dagelijkse benodigdheden aanwezig, diverse basisscholen, sportfaciliteiten, een gezondheidscentrum etc. Veenendaal-oost is gelegen aan de rand van Veenendaal en is door zijn uitstekende ligging ten opzichte van de uitvalswegen A12, A30, A15 populair onder jonge gezinnen en forenzen. Zonnenberg Makelaardij is dé makelaar voor verkoop van bestaande bouw in Veenendaal-oost. Een groot assortiment aan woningen in Veenendaal-oost vind je dan ook op onze website onder het kopje aanbod.

Nieuwbouw Salamander

Salamander is een wijk gelegen aan de rand van Veenendaal zuidwest tegen de bossen van de Utrechtse Heuvelrug aan. De wijk heeft een grootte van zo’n 100 hectare en telt ruim185 huishoudens. De afgelopen jaren is er behoorlijk geïnvesteerd in woningen in de wijk. De locatie t.o.v. het bos, het centrum en de diversiteit aan woningen is wat de bewoner het meeste aanspreekt. De kleinschaligheid van de wijk en de kindvriendelijke opzet met speelvoorzieningen maken de wijk zeer aantrekkelijk om ‘nieuw’ te wonen in een oud gedeelte van Veenendaal.

Nieuwbouw De Zeven Gaarden (De Veense Poort)

De Zeven Gaarden is de naam voor de 7 nieuw te bouwen gezinswoningen aan de rand van De Veense Poort. Als onderdeel van dit grotere nieuwproject (zo’n 250 woningen) aan de rand van Veenendaal-west nabij het centrum en de oprit van de A12 worden 7 ruime, duurzame woningen gebouwd met opvallend diepe tuinen. De diverse opties om uit te bouwen maken dit kleinschalige project zeer aantrekkelijk. De Zeven Gaarden is gesitueerd aan de 1e Melmseweg, dat parallel gelegen ligt aan de Nieuweweg en de Rondweg-west. Binnen een mum van tijd ben je vanuit hier in het centrum, bij het zwembad, sportvelden en op de A12.

Verkoop van uw woning

Ben je niet van plan een huis te kopen, maar juist je huis te verkopen. Ook dan staan wij voor je klaar. Er komen immers veel zaken op je af en wij begrijpen als geen ander, dat je hierin graag ontzorgt wilt worden. Wij helpen jou van A tot Z. Met onze jarenlange ervaring al verkopend makelaar kennen wij de markt van Veenendaal, Rhenen en de Betuwe als geen ander en hebben wij een uitgebreid netwerk. Wil je informatie of graag eens met een professional praten over jouw verkoopplannen? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze makelaars. Dat kan telefonisch of via het contactformulier onder het kopje contact.

Aankoop van uw woning

Als makelaar helpen wij niet alleen bij het verkopen van woningen, maar ook als het gaat om het aankopen van uw nieuwe woning. Stel je hebt jouw droomwoning gezien, maar je wilt de onderhandeling over de prijs en ontbindende voorwaarden uit handen geven of je hebt de behoefte om te sparren over jouw mogelijk nieuwe aankoop, dan kun je een aankopend makelaar in de hand nemen. Meer informatie? Klik op de knop hieronder.

Woning aankopen

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.