Even voorstellen: Jordy van Kreel

Waarom ben je bij Zonnenberg Makelaardij gaan werken?
Ik ben vanaf jongs af aan altijd geïnteresseerd geweest in de bouwwereld en dan met name in de woningbouw. Al op jonge leeftijd nam mijn vader me vaak mee naar bouwplaatsen en gingen we woningen bekijken. Dus de interesse en enthousiasme in woningbouw was er al op vroege leeftijd. Na mijn studie in de economie was ik op zoek naar een plek waar ik economische kennis en mijn interesse in de woningbouw kan combineren. De levendige wereld van de makelaardij leek mijn een leuke werkomgeving waar dit mogelijk was. Bij Zonnenberg makelaardij kreeg ik de kans om in een super leuk team deze wereld te leren kennen. Vanaf het moment dat ik bij Zonnenberg makelaardij ben gaan werken heb ik het erg naar mijn zijn. Het voelt als een tweede familie.

Wat zijn jouw dagelijkse werkzaamheden bij Zonnenberg Makelaardij?
Ik ben werkzaam bij Zonnenberg makelaardij als makelaar. Ik hou me dus voornamelijk bezig met de aan- en verkoop van woningen en alles wat hiermee te maken heeft. Wij begeleiden verkoper in het gehele verkoopproces en kopers met het hele aankoopproces. Daarnaast zijn er uiteraard de administratieve en commerciële werkzaamheden die hierbij komen kijken. Ook verzorgen wij het verhuren van woningen. Kortom, een breed scala aan werkzaamheden wat er voor zorgt dat geen dag hetzelfde is.

Heb je naast je werk ook nog leuke hobby’s?
Naast mijn werk besteed ik tijd aan sporten zoals wielrennen, hardlopen en korfballen. Ook haal ik veel plezier uit het klussen/verbouwen van mijn eigen woning. Om te ontspannen spreek ik graag af met vrienden, kijk ik een serie of lees ik een boek. Daarnaast is leuke dingen doen met familie belangrijk voor mij.

Tot slot. Waarom vind jij dat huizenkopers en verkopers het beste kunnen kiezen voor Zonnenberg Makelaardij?
Zonnenberg makelaardij heeft een betrokken, dynamisch, kundig en gezellig team van medewerkers. Waar naast kennis en kunde voornamelijk het persoonlijke contact hoog in het vaandel staat. Wij zullen er alles voor u aan doen om het proces zo goed mogelijk te laten verlopen en alles er uit te halen wat erin zit. U kunt altijd bij ons terecht voor vragen of advies.

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.