Even voorstellen: Gerben Keuning

Waarom ben je bij Zonnenberg Makelaardij gaan werken?
De eerste 12 jaar van mijn werkende leven heb ik in Ede gewerkt in diverse functies in de makelaardij. Door de bankencrisis in 2009 heb ik een switch gemaakt naar de gehandicaptenzorg. Na ruim tien jaar in de zorg te hebben gewerkt begon het werken in de makelaardij weer te trekken. Via een gezamenlijke kennis kwam ik in contact met Wistik (Zonnenberg). Direct in het eerste gesprek was er een overduidelijke klik en zijn we samen het avontuur aangegaan. Dit is inmiddels twee jaar geleden en ik kan zeggen dat ik nog geen dag spijt heb gehad van de overstap!

Wat zijn jouw dagelijkse werkzaamheden bij Zonnenberg Makelaardij?
Mijn werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van waardebepalingen, het doen van bezichtigingen, het voeren van aquisitiegesprekken, het voeren van onderhandelen mbt aankoop en verkoop van onroerend goed. Kortom alle handelingen tussen het in de verkoop nemen en het afhandelen van aankopen en verkopen.

Heb je naast je werk ook nog leuke hobby’s?
Naast mijn werk mag ik in mijn vrije tijd graag zaalvoetballen, wielrennen en diverse andere sporten uitoefenen.

Tot slot. Waarom vind jij dat huizenkopers en verkopers het beste kunnen kiezen voor Zonnenberg Makelaardij?
Zonnenberg kenmerkt zich door plezier uit te stralen in het werk, een no nonsense mentaliteit, interesse in de mens achter de woning, en gedrevenheid om elke woning goed te verkopen voorde maximaal haalbare opbrengt

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.