Even voorstellen: Diana de Haas

Waarom ben je bij Zonnenberg Makelaardij gaan werken?
Ik zag de vacature 5,5 jaar geleden voorbijkomen en sprong een gat in de lucht. Ik dacht, dat is iets voor mij! Ik vind Makelaardij een hele leuke branche en zeer afwisselend qua werkzaamheden, dat sprak mij gelijk aan en kwam in een warm bad terecht bij Zonnenberg Makelaardij.

Wat zijn jouw dagelijkse werkzaamheden bij Zonnenberg Makelaardij?
Ik zit 2 dagen achter de receptie en 1 dag backoffice. Mijn werkzaamheden bestaan uit, woningen online zetten op Funda, telefoon aannemen, agendabeheer, offertes uitwerken, koopaktes opmaken, e-mailbeheer, dossiers opstarten en nog veel meer. Zeer afwisselend.

Heb je naast je werk ook nog leuke hobby’s?
Dagjes weg met mijn man en dochtertje van 2 jaar, wandelen, naar het bos met de hond en lekker terrassen met vriendinnen.

Tot slot. Waarom vind jij dat huizenkopers en verkopers het beste kunnen kiezen voor Zonnenberg Makelaardij?
Zonnenberg Makelaardij is een klein en hecht team waardoor de lijntjes kort zijn tussen de makelaars en binnendienst medewerkers, wat resulteert in een goede communicatie naar zowel de verkopers en kopers, vakkundig personeel en proberen altijd het maximale uit alles te halen.

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.