Even voorstellen: Ankica Hensen

Waarom ben je bij Zonnenberg Makelaardij gaan werken?
Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging. Zonnenberg sprak mij aan, omdat een huis kopen of verkopen zo persoonlijk is en het mij heel erg leuk leek om mensen te mogen begeleiden met deze belangrijke gebeurtenis in hun leven.

Wat zijn jouw dagelijkse werkzaamheden bij Zonnenberg Makelaardij?
Ik houd me bezig met ondersteuning bij alle taken van de binnendienst. Telefoon beantwoorden, koopaktes maken, afspraken inplannen etc. Ik ben eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen op alle kantoren. Ook personeelszaken en boekhouding valt onder mijn verantwoording, dus heel divers en dat is wat het leuk maakt en afwisselend.

Heb je naast je werk ook nog leuke hobby’s?
Jazeker, ik ga graag op vakantie of een weekendje weg en ik zing nog steeds met veel plezier in popkoor All4Fun.

Tot slot. Waarom vind jij dat huizenkopers en verkopers het beste kunnen kiezen voor Zonnenberg Makelaardij?
Ik denk dat wanneer je houdt van een persoonlijke benadering en aanpak, je het beste voor Zonnenberg kunt kiezen. Onze kantoren zijn altijd bereikbaar en zullen je altijd te woord staan. Persoonlijke aanpak en service is waar wij voor staan.

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.