Grebbeweg 47 te Rhenen

Prijs op aanvraag

Ontdek deze prachtige herenvilla gelegen aan de sfeervolle Grebbeweg. Een historisch pand met een indrukwekkende architectonische voortuin en een imposant bordes met een grindoprit. Bij binnenkomst word je verwelkomd door de tijdloze elegantie van de klassieke hal. De villa beschikt over een luxe keuken, separate woonkamer met houtkachel en met maar liefst zes slaapkamers biedt deze villa voldoende ruimte voor het hele gezin en gasten. Afgelopen jaren heeft de villa meerdere verbeteringen/renovaties zowel binnen- als buitenhuis ondergaan waarvan de laatste onlangs in 2021/2022. De villa heeft eveneens diverse uitbouwmogelijkheden.

Deze schitterende villa bevindt zich op een steenworp afstand van het centrum van Rhenen, waar je een scala vindt aan restaurants en winkels. Voor gezinnen met kinderen zijn er ook verschillende scholen en voetbal-, korfbal- en tennisvelden in de buurt en het beroemde Ouwehands Dierenpark en NS-station zijn op loopafstand.

De woning ligt op een perceel van ruim 1.000 m² en heeft een inhoud van 1.500 m³.

Kortom, deze statische herenvilla aan de Grebbeweg biedt een prachtige plek om te wonen met alle comfort en in een sfeervolle en natuurrijke omgeving.

Wilt u meer informatie over deze woning? Neem dan contact op met kantoor Rhenen via 0317-228018.

Reageer op deze woning

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.